1-Muswell Hill residential full refurbishment crittall kitchen design box skylight.jpg

MUSWELL HILL 2

LONDON

MUSWELL HILL 2_
LONDON

This Victorian house in Muswell Hill suffered from bad circulation and the flexibility required by a modern family.  By creating a rear addition we were able to connect kitchen, dining and living areas, whilst creating a seating area purely for enjoying the views over the garden whilst interacting with family members in the kitchen.

Clever use of frameless glazing and projecting glass box skylights created a calming and ethereal light filled  space by bringing natural daylight into the depth of the existing home.

In addition, the roof space was converted to create a spacious master suite with dressing room and en-suite bathroom. The large dormer to the rear roof provides uninterrupted views over Muswell Hill’s roof scape.

The project was finished with carefully selected fixtures, fittings and finishes to create a unique and stunning family home.